۱۰ تا از بهترین مدارس ابتدایی در تهران

5/5
آنچه در مطلب میخوانید:
بهترین مدارس تهران_ مجله پیامسرا

دانش آموزان پس از خانه بیشترین زمان خود را در مدرسه می گذرانند و در نتیجه بخشی از شخصیت و رفتار های آن ها در این محیط شکل می گیرد. فضای مناسب و سالم بر بهبود عملکرد دانش آموز و یادگیری او تاثیر بسزایی دارد در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین مدارس ابتدایی در تهران آشنا کنیم.

ژان پیاژه، روان شناس و زیست شناس سوئیسی، تاکید دارد که کودکان به طور انفعالی اطلاعات را جذب نمی کنند بلکه آنچه که در محیط اطراف خود می بینند و احساس می کنند را تجزیه و تحلیل کرده سپس انتخاب می کنند.

او می گوید “تنها آموزش است که می تواند جوامع ما را در مقابل فروپاشی تدریجی یا خشونت بار حفظ کند.” که بخش زیادی از این آموزش در مدرسه انجام می شود.

در نتیجه انتخاب مدرسه ی خوب برای تحصیل دانش آموزان از تصمیماتی است که تاثیرات چشم گیری در آینده ی آن ها دارد و به همین دلیل از اهمیت زیادی برخوردار است. اما بهترین مدارس چه ویژگی هایی دارند؟
با ما همراه باشید تا شما را با بهترین مدارس ابتدایی در تهران آشنا کنیم.

ویژگی بهترین مدارس ابتدایی تهران_ مجله پیامسرا
ویژگی بهترین مدارس ابتدایی تهران_ مجله پیامسرا

ویژگی بهترین مدارس تهران

استفاده از کادر آموزشی و تربیتی مجرب و متخصص

کادر مدرسه و از همه مهم تر دبیران نقش بسیار پررنگی در پیشرفت و آینده و حتی تربیت دانش آموز دارند. معلم خوب در تقویت اعتماد به نفس و عزت نفس دانش آموزان نقش مهمی ایفا می کند. از مستخدمین گرفته تا مدیران و معاونان یک مدرسه ی خوب باید دانش آموز به بهترین شکل ارتباط برقرار کرده و رابطه ای دوستانه با او داشته باشند.

کادر آموزشی یک مدرسه خوب باید دارای تجربه و از سطح سواد علمی کافی برخوردار باشند. هم چنین داشتن مشاورانی که پیگیر حال دانش آموزان باشند بر انگیزه و شرایط روحی آنها موثر است از معیار های یک مدرسه ی خوب محسوب می شود

برخورداری از فضای فیزیکی مناسب

فضای فیزیکی مدرسه هم بر یادگیری دانش آموزان تاثیر می ‌گذارد. مدرسه خوب دارای محیطی نشاط آور و روحیه بخش است. مدرسه هایی با محیط دل نشین و مناسب، سبب افزایش آرامش، تمرکز، انگیزه و اعتماد به نفس دانش آموزان و کاهش استرس و اضطراب آنها می شود و این موارد بر بهبود عملکرد و یادگیری آن ها تاثیر مستقیم می ‌گذارد.

فضای آموزشی مدرسه باید متناسب با سن و پایه تحصیلی دانش آموزان و برای آنها محرک و جذاب باشد. برخی محققان معتقدند که اگر نظر دانش آموزان در مورد ساختمان مدرسه پرسیده شود، می ‌توان ساختمان ها و فضای فیزیکی بهتری را برای مدارس طراحی کرد.
در ادامه به ملاک های موثر بر ساختمان مدرسه می پردازیم:

ابعاد کلاسها: مستطیل یا ذوزنقه، بهترین شکل برای کلاس درس است. اشکال مربع، دایره، بیضی و مساحت‌های بزرگ انحنا دار و از این قبیل، ایجاد نقاط کانونی کرده و مانع بزرگ صوتی ایجاد می‌ کنند.

برای اندازه کلاس، برای مثال برای یک کلاس ۳۰ نفره، اتاقی به طول ۸ متر و عرض حداقل ۶ متر و ارتفاع ۴ متر لازم است. در کل ارتفاع اتاق نباید کمتر از ۳ متر و فضای در نظر گرفته شده برای هر دانش آموز نباید کمتر از ۵.۴ متر مکعب باشد

نور و رنگ: هشتاد و سه درصد یادگیری به وسیله حس بینایی صورت می گیرد. در نتیجه فراهم کردن محیطی برای دانش آموز که در آن دیدن برای او به بهترین شکل و بدون زحمت صورت بگیرد از اهمیت زیادی برخوردار است. مساحت پنجره ها در یک کلاس درس باید به اندازه یک پنجم مساحت اتاق باشد تا روشنایی کافی برای خواندن و نوشتن دانش آموز فراهم شود.

لازم است میزان روشنایی در کل سطح اتاق متناسب و به یک اندازه باشد و برای هر دانش آموز متغیر نباشد. البته که میزان روشنایی بسته به فعالیت های مختلف باید متفاوت باشد. برای رنگ آمیزی کلاس درس اغلب از رنگ های آرام استفاده می شود. این رنگ‌ها در کنترل هیجانات روحی دانش آموزان تاثیر قابل توجهی دارند. در محیط های غیر از کلاس درس رنگ ها متفاوت هستند برای مثال در سالن ورزشی از رنگ های گرم تر نسبت به کلاس درس استفاده می شود.

دما و شرایط تهویه کلاس: کنترل سرما و گرما در کلاس بر روی یادگیری دانش آموزان تاثیرگذار است. دمای مناسب برای کلاس درس ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد است و همچنین هوا باید در کلاس جریان داشته باشد. در بخشی از یک مطالعه در بوستون، ۴۴ دانشجو به دو گروه تقسیم شدند، یک گروه در اتاقی با تهویه‌ی مطبوع و گروه دیگر در اتاقی بدون تهویه قرار گرفتند.

این مطالعه در تابستان سال ۲۰۱۶ انجام شد و ۱۲ روز طول کشید. پس از این ۱۲ روز از هر دو گروه آزمونی گرفته شد. نمره ی کسب شده توسط گروهی که در اتاق بدون تهویه بودند در مواجهه با سوالات ریاضی ۳.۱۳ درصد پایین تر از گروه دیگر بود. همچنین در آزمون دیگری که برای تشخیص رنگ کلمات بود نیز ۱۳.۴ درصد زمان بیشتری برای تشخیص رنگ صرف کردند.

در نتیجه‌ی این مطالعه به این پی می بریم که گرما می تواند بر توانایی درک شناخت افراد تاثیر منفی بگذارد که تا بعد از قرار گرفتن در شرایط مناسب نیز ادامه دار خواهد بود.

صدا: صدا نیز یکی از عوامل تاثیر گذار بر یادگیری است. با اینکه گاهی صداهای بیرون از کلاس به داخل کلاس راه می‌یابد، دانش‌آموزان قدرت شنوایی خود را در اختیار صدای معلم قرار داده و فقط مطالبی را به مغز راه می‌دهند که از معلم می‌شنوند.

اگر صداهای خارج از کلاس از صدای معلم فراتر باشد، در این صورت دانش آموزان توانایی تمرکز کافی بر روی صدای معلم را نخواهند داشت که نشان از اهمیت مکان ساخت مدرسه را هم بیان می کند. شکل و اندازه اتاق و همچنین وسایل درون آن بر روی انتقال صدا تاثیرگذار هستند.

بهترین مدارس تهران-مجله پیامسرا
بهترین مدارس تهران-مجله پیامسرا

بهترین مدارس دولتی در تهران کدامند؟

در ادامه این مقاله می خواهیم ۱۰ تا از بهترین مدارس دولتی تهران را به شما معرفی کنیم:

دبیرستان دخترانه حافظ
منطقه: منطقه ۳
نشانی: خیابان شریعتی، قلهک، خیابان زرگنده، خیابان امام زاده، جنب بوستان امام زاده اسماعیل
شماره تلفن: ۲۲۶۰۳۷۵۹

دبستان پسرانه استاد شهریار
منطقه: منطقه ۲
نشانی: میدان سعادت آباد، میدان کاج، اول سرو غربی
شماره تلفن: ۲۲۱۱۵۶۵۱

دبیرستان پسرانه دکتر شریعتی ۲
منطقه: منطقه ۴
نشانی: تهرانپارس، چهار راه اشراق، ابتدای جشنواره، پلاک ۲۷۲
شماره تلفن: ۷۷۸۸۲۲۶۲

دبستان دخترانه ی ریحانه
منطقه: منطقه ۲
نشانی: ستارخان، سه راه تهران ویلا، خیابان ۶
شماره تلفن: ۶۶۵۵۹۸۳۸

دبستان دخترانه ی هاجر (سهروردی شمالی)
منطقه: منطقه ۷
نشانی: خیابان سهروردی شمالی، خیابان شریف، پلاک ۳
شماره تلفن: ۸۸۷۶۴۰۶۱ – ۸۸۷۴۴۲۲۴

دبستان دخترانه ی علوی اسلامی
منطقه: منطقه ۱۲
نشانی: خیابان ایران، خیابان شهید قادری، پلاک ۶۱
شماره تلفن: ۳۳۵۶۲۶۸۷

دبستان دخترانه ی آیت اله طالقانی ۱
منطقه: منطقه ۲
نشانی: ستارخان، خیابان یکم دریان نو، پلاک ۱۰
شماره تلفن: ۶۶۵۰۱۷۲۷

دبستان توحید
منطقه: منطقه ۲
نشانی: ستارخان، خیابان یکم دریان نو، پلاک ۱۰
شماره تلفن: ۶۶۵۰۱۷۲۷

دبستان ستارخان ۱
منطقه: منطقه ۲
نشانی: ستارخان، خیابان یکم دریان نو، پلاک ۱۰
شماره تلفن: ۶۶۵۰۱۷۲۷

دبستان پسرانه ی سروش
منطقه: منطقه ۲
نشانی: شهرک قدس، فاز ۱، خیابان ایران زمین، جنب دانشگاه آزاد
شماره تلفن: ۸۸۰۹۰۰۳۴

منبع:ویکی پدیا

جهت مشاهده مقالات دیگر برترین های پیام سرا کلیک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *