همه چیز را درباره اینترنت LTE بدانید!

5/5
آنچه در مطلب میخوانید:
همه چیز را درباره اینترنت LTE بدانید!

دسترسی به اینترنت پرسرعت و استفاده از آن به دلیل پیشرفت تکنولوژی و به دلیل نیاز کاربران به ارتباطات از راه دور، از نیازهای ضروری همه کابران و همچنین مشاغل می باشد.

اینترنت LTE به دلیل استفاده روزافزون از تلفن های هوشمند ۴G و سایر دستگاه های هوشمند به یک فناوری تلفن همراه محبوب تبدیل شده است. به لطف پیشرفت تکنولوژی LTE، می‌توانیم فایل‌های حجیم را دانلود کرده و ویدیوی زنده با کیفیت بالا را تنها درعرض چند ثانیه مشاهده کنید.

برای استفاده و دسترسی سریع به اینترنت بی سیم برای تلفن های هوشمند و دستگاه های تلفن همراه، استفاده از اینترنت LTE بسیار مفید بوده به ویژه برای مشاغلی که به اینترنت پرسرعت برای ارتباطات سریع صوتی و تصویری نیاز دارند بنابراین لازم است که در مورد این نوع اینترنت اطلاعات لازم را کسب کنید و اگر دسترسی به اینترنت پرسرعت برای شما ضروری است پیشنهاد می کنیم که با ما در مجله تکنولوژی پیامسرا همراه باشید.

همه چیز را درباره اینترنت LTE بدانید!

تاریخچه اینترنت LTE

LTE مخفف Long Term Evolution است و یک رابط اینترنت و شبکه داده با کارایی بالا و آخرین استاندارد در بین فناوری های تلفن همراه است و فناوری ۴G LTE به نسل چهارم فناوری شبکه های بی سیم اشاره دارد.

نسل اول، اینترنت۱G، در دهه ۱۹۸۰ توسعه یافت و کابران را قادر ساخت که با تلفن های همراه خود تماس برقرار کرده و دریافت نمایند. در دهه ۱۹۹۰، اینترنت ۲G پیام های متنی SMS و رومینگ بین المللی را معرفی کرد. در سال ۲۰۰۱، ۳G به کاربران این امکان را داد که با تلفن های همراه خود به وب متصل شده و به شبکه های اینترنتی متصل شده ارتباط برقرار کنند. سپس، اینترنت LTE برای کاهش تأخیر (زمان انتقال داده های بی سیم در شبکه) و افزایش سرعت ارتباطات سیار و استفاده از پهنای باند داده ساخته شد.

اینترنتLTE استانداردی برای فناوری بی سیم است که بر اساس فناوری های روز دنیا ساخته شده است. این فناوری افزایش ظرفیت و سرعت انتقال داده را به کاربران دستگاه های تلفن همراه ارائه می دهد و نوع پیشرفته و توسعه یافته فناوری ۳G برای ارتباطات است.

LTE-Advanced یک نوع فناوری پیشرفته تری نسبت به LTE است که با معیارهای ارتباطات بی سیم ۴G و مطابق با استانداردهای روز ساخته شده است و سرعت بیشتر و کیفیت بهتر ارتباطات را فراهم می کند. هر دو LTE و LTE-A برای ارتباطات در VoIP (برقراری ارتباط صوتی و تصویری) استفاده می شوند.

مزایای اینترنت LTE

پروژه اینترنت LTE برای اولین بار در سال ۲۰۰۹ در کشورهای اروپایی به انجام رسید. به طور تجربی، کاربران، بارگیری و حتی آپلود پیشرفته ای را در این نوع فناوری دریافت می کنند. LTE حداکثر سرعت انتقال داده ۱۰۰ مگابایت در ثانیه برای اتصال پایین و ۵۰ مگابایت در ثانیه برای اتصال بالا دارد. ارتباطات با سرعت بالا را با تاخیر کمتر فراهم می کند و دارای ظرفیت پهنای باند مقیاس پذیر است.

لایه های بالایی LTE مبتنی بر TCP/IP هستند بنابراین، این یک شبکه تمام IP است که از داده ها، صدا، ویدئو و پیام های ترکیبی پشتیبانی می کند.
LTE-Advanced (LTE-A) با مشخصات استاندارد برای فناوری ۴G ارائه شده است و حداکثر سرعت داده آن ۱۰۰۰ مگابایت در ثانیه برای لینک پایین و ۵۰۰ مگابایت در ثانیه برای لینک بالا است.

اینترنت LTE به عنوان سریع‌ترین و گسترده‌ترین شبکه مخابراتی بی‌سیم، بهبود عملکرد قابل توجهی را نسبت به نسل‌های قبلی ارائه می‌کند در ادامه برخی از مزایای LTE برای مشاغل آورده شده است.

سرعت دانلود سریعتر:

سرعت دانلود می تواند به ۱۰۰ مگابایت در ثانیه برسد و دسترسی سریعتر به محتوا و برنامه های آنلاین را امکان پذیر کند یک مطالعه نشان داد که در سازمان هایی که از LTE در ایالات متحده استفاده می کنند، ۶۷ درصد افزایش بهره وری را داشته اند در حالی که ۴۷ درصد قادر به کاهش هزینه ها بوده اند.

همه چیز را درباره اینترنت LTE بدانید! | سرعت بیشتر با اینترنت LTE

وبگردی سریعتر:

سرعت دانلود و آپلود سریعتر کاربران را قادر می سازد تا حجم زیادی از داده ها را انتقال دهند، اینترنتLTE تأخیر را کاهش می دهد به طوری که داده ها سریعتر بین یک نقطه از یک شبکه به نقطه دیگر منتقل می شوند این بدان معناست که زمان کمتری برای بارگیری صفحات وب، پشتیبان گیری از داده ها در فضای ابری و دسترسی از راه دور به فایل ها است.

ویدئو با کیفیت بالا و پخش زنده:

ما به طور فزاینده‌ای به استفاده از ویدیو برای اتصال آنلاین وابسته شده‌ایم بسیاری از کسب‌وکارها با مکان‌های راه دور از اتصال ویدیویی با فناوری ۴G استفاده می‌کنند و نیاز به سرعت بالا و دسترسی بالا بسیار قابل توجه است.

عمر باتری طولانی تر:

کاهش تأخیر به این معنی است که انتقال داده ها بسیار سریعتر انجام می شود و انرژی کمتری مصرف می شود با استفاده از LTE، کاربران می توانند عمر باتری گوشی های هوشمند خود را افزایش دهند.
اینترنت LTE نسبت به نسل‌های قبلی انرژی کمی بیشتر مصرف می‌کند، اما داده‌ها را بسیار سریع‌تر جابه‌جا می‌کند که می‌تواند کار را سریع‌تر انجام دهد.

کاهش بار شبکه:

از آنجایی که این نوع اینترنت مقادیر زیادی داده را بین کاربران منتقل می کند، به نظر می رسد استفاده از اینترنت و شبکه افزایش می یابد با این حال، سرعت داده‌های سریع‌تر و کاهش تأخیر به این معنی است که داده‌ها خیلی سریع حرکت می‌کنند.
این انتقال سریع داده منجر به خرابی‌های کمتری در سرویس می‌شود که می‌تواند برای کسب‌وکارهایی که باید به ابر متصل بمانند کمک کند، مانند شرکت‌هایی که چندین مکان راه دور دارند.

معایب اینترنت LTE

برخلاف مزایای قابل توجه گفته شده، اینترنتLTTE دارای معایبی است و عواملی وجود دارد که باید هنگام پیاده سازی آن باید در نظر بگیرید که در ادامه به این مزایا می پردازیم.

در همه جا در دسترس نیست:

به عنوان یک فناوری تازه در حال ظهور، برای استفاده کاربران، ارائه‌دهندگان خدمات تلفن همراه هنوز باید زیرساخت شبکه خود را گسترش دهند تا سیگنال‌های بهتری ارائه دهند، به‌ویژه در هنگام حمل و نقل در اتوبوس و قطار.

نمی توان با تلفن های همراه قدیمی استفاده کرد:

متأسفانه، اگر تلفن شما از قبل با فناوری LTE سازگار نیست، اتصال این نوع تلفن های همراه دستگاه به شبکه LTE غیرممکن است با این حال، LTE خود بسیار منعطف و سعی شده سازگار با اکثر شبکه های تلفن همراه موجود، ساخته شود.
از آنجایی که ۳G به تدریج به عنوان یک گزینه مخابراتی کنار گذاشته می شود بسیاری از کسب و کارها اینترنت خود را برای اتصال سریعتر و مطمئن تر به اینترنتLTE ارتقا می دهند.

دستگاه های سازگار با فناوری LTE گران هستند:

از آنجایی که دستگاه‌های قدیمی‌تر شما ممکن است با این فناوری کار نکنند، ممکن است تصمیم بگیرید همه دستگاه‌های خود را با تلفن‌های هوشمندی که LTE داخلی دارند جایگزین کنید زیرا دستگاه های هوشمند جدیدتر به طور خاص برای پشتیبانی از اتصال پایدار و ارائه سریع ترین اتصال به اینترنت طراحی شده اند.
با این حال، هزینه افزودن گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های جدید به شبکه می‌تواند ارزش اینترنت LTE را داشته باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *